DESCRIPCIÓ DE PERSONES AMB EL MONOFACEAmb aquesta aplicació tan divertida treballarem la descripció física de persones. I riurem una estona!!!

Aquí teniu una dels milers de cares que podem crear amb un exemple de descripció escrita. Creieu que s'ajusta la descripció a la cara?  Canviem o afegim alguna cosa?DESCRIPCIÓ
Aquest senyor és de mitjana edat, deu teniu uns 35 o 40 anys. Té la cara ovalada i més aviat allargada. Té la pell molt blanca, quasi tan blanca com la neu.  És calb, la part de dalt del cap brilla com una bola de billar, però té cabells curts i castanys al voltant del cap. El front és molt ample i ja s'hi veuen algunes arrugues. Els ulls són blaus turquesa i són més aviat grossos i rodons. Té les celles rosses, força poblades i molt enganxades als ulls. Del nas podriem dir que no és ni gros ni petit i és més aviat punxegut. Les orelles les té força enganxades al cap i duu una arracada a l'orella esquerra. Sota el nas té un bigoti molt estret. A la foto té la boca oberta, com si estigués sorprès o com si l'hagués trepitjat un elefant i se li veuen unes dents blanques però irregulars. Els llavis són més aviat gruixuts. Porta una perilla petita i força retallada.

 I quatre cares més, amb combinacions ben estranyes, per si el programa no s'obre. Anem a fer descripcions orals!


MARIA


ANTONI
MANEL
ALEIX
A quin personatge responen aquestes elements descriptius?

a) Té unes fosses nassals molt grosses.
b) Els cabells li comencen a clarejar.
c) Fa cara de sorprès.
d) Té el bigoti molt estret.
e) Té el nas molt ample i punxagut.
f) Els ulls són rodons com taronges.
g) Té unes galtes exprimatxades.
h) Té la boca estreta.
i) Mira de reull.