Fem notícies


Aquí podem veure un parell de notícies que ens ofereix InfoK. Les podem veure en vídeo i llegir-les. Ens serviran de model per poder redactar després les nostres notícies.

    

Nou disc d'Andrea Motis

02/11/2012
Aquesta nit, l'Andrea Motis i la seva banda fan un concert al Palau de la Música de Barcelona per presentar el seu segon disc, "Feeling good", que fa uns dies que és a la venda.
Quan tenia 11 anys, l'Andrea va entrar a la Sant Andreu Jazz Band. Amb 13, va començar a tocar amb el Joan Chamorro, i només un any després ja gravava el primer disc. Ara en té disset, i ja han tret el segon.
Aquest és un cap de setmana especial. A banda del concert al Palau de la Música, dissabte i diumenge s'estrena el documental de la Sant Andreu Jazz Band.

                                          


 Lipdub a Sant Joan de Déu

05/11/2012
La Paula és una nena de 13 anys que hi ha passat molt de temps, a l'Hospital de Sant Joan de Déu, per culpa d'un càncer. Ella, que ha hagut de lluitar molt, n'ha tret una part positiva i ha engrescat tota la planta d'Oncologia per fer un lipdub per recaptar fons contra la malaltia.
Una nena malalta de càncer ha aconseguit engrescar tota la planta d'Oncologia de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona per gravar un videoclip amb una cançó de Macaco imitant una iniciativa que va sorgir als Estats Units. El presentaran el 25 de novembre. Volen recaptar fons per a la investigació, però la motivació inicial, sobretot, és ensenyar una altra cara de la malaltia.
Fa dies que assagen en un escenari inèdit: la planta 8 de l'Hospital de Sant Joan de Déu, on s'ha organitzat un bon rebombori. Personal mèdic, pacients, familiars i un equip de rodatge han envaït habitacions i passadissos. La culpable és la Paula. Té 13 anys i està en procés de superació d'un càncer que l'ha fet passar per quimioteràpia i una operació. I enmig del procés, va tenir la idea de gravar un videoclip per trencar els tabús que envolten el càncer.
             

            I aquesta és la notícia que hem redactat entre tots nosaltres: 


S'anul.len les sortides de la Castanyada de l'Institut Joan Coromines

30 d'octubre de 2012

Avui dimarts l'equip directiu de l'institut ha decidit anul.lar les sortides de la castanyada a causa de la previsió de pluges.

L'equip directiu del centre ha donat una circular a tot l'alumnat amunciant l'anul.lació de les sortides del dia 31 d'octubre, dia de la Castanyada.

Les sortides previstes consistien en fer excursions pels voltants de Pineda de Mar per conèixer l'entorn més proper. Cada curs havia d'anar a un lloc diferent de l'entorn, però el servei meteorològic ha anunciat fortes pluges.

El dimecres 31, dia de la Castanyada, es faran classes normals. Amb aquest comunicat a l'alumnat i les famílies ja estan assabentats i d'aquesta manera portaran el material necessari per fer les classes amb normalitat. Els alumnes i els professors estaven una mica enfadats amb el temps.
Cal dir que a l'alumnat la notícia els ha caigut com un gerro d'aigua freda. 





Avu